søndag den 28. marts 2010

Caroline Brasch Nielsen

Ny model-favorit på de internationale modepodier, er den danske Caroline Brasch Nielsen. Hun har et meget signifikant ansigtsudtryk og så synes jeg, at hun på nogle billeder ligner en smule Freja Beha.

6 kommentarer:

 1. Kloge tunger siger jo altid, at smag ikke kan diskuteres, så det er fair nok, at du synes, at denne model har et signifikant udtryk. Der er dog ingen signifikans over denne models udseende i min verden. Personligt bliver jeg nødt til at komme med en indsigelse. Jeg synes simpelthen, at denne model på ingen måde statuerer noget smukt eller dragende eller bare tilnærmelsesvist interessant - tværtimod.

  Hun ser mere end gennemsnitligt træt ud med indfaldne kinder, der vidner om underernæring, et tomt udtryk i øjnene, der skriger: "Mangel på kulhydrater gør mig sååå søvnig!" og en figur, der er så blottet for former, at man måske fremover kan tillade sig at tale om den kønsløse krop.

  Jeg synes, at modeverdenen gang på gang overgår sig selv i at finde nye modeller, som får mig til at gyse ved synet af dem og udråber dem til stjerneskud. Derfor er det des mere vigtigt, at vi som modtagere forholder os kritisk til det og tør råbe "Kongen har ingen klæder på!"

  SvarSlet
 2. Hej Anna, jeg har faktisk aldrig lagt en smagsdom, det er noget du lægger i ordet 'signifikant', som kan jo fortolkes på mange måder. Når jeg siger 'signifikant', så mener jeg at hun har et bestemt ansigtsudtryk, som giver hende som model et signifikant look. Om det er fedt eller ej, må folk der ser det bedømme. Jeg konstanterer blot, at hun er en ny upcoming dansk model.

  SvarSlet
 3. Det var skam ingen "anklage" rettet mod dig, min modstand var primært mod modeverdens stadige fremelskelse af - for mig vel at mærke - den samme, kedsommelige type kvinde - formløs og sammenfalden.

  Måske er det jeg, som har misfortolket din intention med ordet "signifikant", men når du igen bruger det i din foregående kommentar til mig, så læser jeg betydningen af din brug af ordet som anderledes, særpræget og i sidste ende unikt. Og min pointe er netop, at disse upcoming modeller sjældent skiller sig ud og fra hinanden. Og i forlængelse af det mener jeg heller ikke, at deres look eller denne models udseende kan karakteriseres som værende signifikant - snarere same old, same old ...

  Skabelonen synes altid den samme, og jeg ville ønske større variation.

  SvarSlet
 4. Vi kan godt blive enige om, at det ville være fedt, at se kvinder med lidt mere kød på benene. På min blog har jeg flere gange fremhævet, at jeg synes kvinder med former er smukke, men angående dette indlæg, så forholder jeg mig blot til nyheder i modeverden.

  SvarSlet
 5. Jeg kan slet ikke se hvordan man kan stille sig utilfreds med en model som Caroline Brasch Nielsen. Der er ikke så meget at sige... hun er en fantastisk model, og er samtidig fantastisk smuk !

  SvarSlet
 6. HUN ER SÅ COOL, ELSKER HENDES LOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OG JA HUN ER DEN NYE KOMMENDE STORE DANSK MODEL;-)

  SvarSlet