lørdag den 27. marts 2010

Appelsinhud, yikes...

Mange af os kvinder kender det - appelsinhud, som man bare ikke kan slippe af med! Nogle gange er det det ekstra sul på kroppen, der er skyld i det, men andre gange er det bare arveligt. Jeg selv hører til den sidste kategori. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre ved det, da jeg lever moderat sund og dyrker yoga???

Derfor vil jeg nu forsøge mig med en gelécreme fra Vichy, som LOVER at reducere appelsinhuden. Jeg skal påføre den kroppen 2 gange dagligt og massere de problematiske områder i et par minutter ad gangen. Med gelécremen følger en massagebørste og en lille tube scrub. Efter 1 måned burde jeg se resultater, hvilket jeg glæder mig til, fordi jeg i virkeligheden er ret skeptisk. Om 1 måned skriver jeg om cremen virker, for det kan da godt være at der er nogle af jer, der er ligeså desprate som mig, for at finde løsningen på problemet. Jeg nægter dog at vise før- og efter billeder :)

7 kommentarer:

 1. Godt med en forsøgs-kanin og en anmeldelse når måneden er omme! Lider af samme problem, men ville heller ikke "stå" frem! Men med tanke på at det snart er sommer, så gælder det om at gå i krig nu! Ønsker dig al held og lykke med nedbrydningen og glæder mig til at høre mere! ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at høre om resultatet!
  Kærligst Sara
  (www.stj-altogingenting.blogspot.com)

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig allerede! Og håber at det virker. Jeg er nemlig desværre også en arver :(

  SvarSlet
 4. glæder mig til a høre om det virker ,
  jeg har det os fra gennerne .

  SvarSlet
 5. Det er et super fedt projekt, og virkelig dejligt at du vil dele det med os :) Jeg glæder mig meget til at høre hvordan udfaldet bliver, for så kunne det jo være, at man også selv skulle finde frem til det produkt :) God påske!
  Kærligst Christine

  SvarSlet
 6. Altså jeg håber jeg kan se forskellen og jeg glæder mig til, at dele det med jer.

  Og god påske til dig :)

  SvarSlet
 7. Hvor er det dejligt befriende at du deler sådan noget med os! Er også meget spændt på resultatet. Håber på et godt et af slagsen :)

  tilleeightyseven.wordpress.com

  SvarSlet