onsdag den 16. december 2009

Sensuela

Den italienske skuespillerinde Monica Bellucci er så smuk og sensuel, at hun tager pusten fra mig. Dagen i dag er dedikeret til kvinden med stor K ....enough said.

Husk at du stadigvæk i dag kan nå at deltage i konkurrencen om tasken fra Blond Accessories!

























3 kommentarer:

  1. Dorthe Nielsendecember 16, 2009

    En skøn, skøn kvinde med yppige former og dejlige læber - lige til at bide i :O) Ikke for at prale, men har faktisk fået at vide, at jeg ligner hende hele to gange - er lidt stolt af det! Synes i øvrigt, at hun er meget pænere uden pandehår - det klæder ikke hendes ansigtsform så godt, og hun har så fint et ansigt, at hun ikke skal gemme noget af det :).

    Mvh. Dorthe Nielsen

    SvarSlet
  2. Hun er LÆKKER på lidt den samme sultry måde som Sofia Loren var/er det.... Jeg elsker kvinder med kurver og ville ønske at jeg selv var mere kurvet i det! Og så er hun fantastisk i "Irreversible" - som jeg dog ikke har lyst til at se igen, da den bare var så vanvittig ubehagelig, men godt skuespil var det ihvertfald!

    http://nutellah.blogspot.com/

    SvarSlet
  3. Dorthe: skønt at ligne Monica Bellucci, for hun er bare gudesmuk.

    Tellah: Ja det har du ret i, Sofia Loren har lidt den samme vibe som Bellucci. Jeg har også set Irreversible, hvilket var virkeligt hårdt at komme igennem, men en super fed film er det.

    SvarSlet