mandag den 14. december 2009

Makeup

Så faldt valget på MaxFactors 'False Lash Effect' mascara - den skal afprøves i aften, hvor jeg, by the way, skal ud og se filmen 'Coco Avant Chanel'.

Hvis nogle af jer har et godt tip til en mineralpudder, så er I meget velkommen til at smide en kommentar. Jeg har nemlig ikke prøvet mineralpudder før, så jeg ved ikke hvor jeg skal starte og hvad jeg skal kigge efter.

8 kommentarer:

  1. Jeg har prøvet både ID bare minerals, Tromborg og Youngblood. De to første synes jeg der er ret meget shine i, hvilket ikke lige var mig, så jeg bruger den fra Youngblood, som er det allerbedste skønhedsprodukt jeg har. Den fungerer jo både som concealer, foundation og pudder! Den koster vist efterhånden omkring 350,- men den er det værd, for den holder i en evighed. Det bedste er desuden at det mineralske pudder b.la. indeholder zink som reparerer huden og så giver den en naturlig solfaktor (vist nok svarende til en 10-15 SPF), som jo også er værd at tage med. Har desværre ikke prøvet Bodyshops, Max Factors og L´oreals mineralske puddere, men har hørt at de er ok!?! Origins har også lige lavet en, som vist kun koster omkring en 200 kr.

    Forresten; anskaf dig en god kabuki-børste, det gør en ret stor forskel. Tromborgs og Id bares er udmærkede....

    Held og lykke med det :-D

    SvarSlet
  2. Jeg er også mest til Youngblood - synes at det er svært at finde den rette farve however. Så det skal du virkelig gøre dig umage med og have hjælp til. Det er lidt surt at give så mange penge, og så er det den helt forkerte farve i forhold til hals. :o( Jeg har også oplevet, at den samme farve hos Youngblood kan variere. Jeg har brugt farven "honey", og den passede perfekt til mig, og næste gang jeg købte pudderet, blev jeg meget "rød" i ansigtet af den. Men de siger, at det sker nogle gange, at de varierer lidt.

    Men mineral-makeup skal du da glæde dig til at bruge! Det er det bedste, synes jeg.

    Og glæder mig til at høre hvad du synes om Coco. Jeg manglede lidt handling i den. But loooove Audrey! Hun er smuk!

    www.modebloggen.dk

    SvarSlet
  3. Tellah: Tak for tippet og det med børsten skal jeg lige huske. Jeg har indtil videre kun brugt liquid faundation, så jeg spørger lidt dumt, men er det også en børste fra Youngblod?

    Sladana: Det må blive Youngblod, når I begge anbefaler den :) Coco, åh den var så fin. Jeg frygtede, at blive skuffet, fordi jeg lige har set Smagsdommerne, som bare ikke kunne lide den. Men jeg kunne nu godt lide den og du har ret den manglede nok lige lidt action, men ellers var den super hyggelig - Audrey er smuk smuk og er super god i rollen som Coco.

    SvarSlet
  4. Jeg har prøvet Youngblood, Tromborg og MACs mineralpudder og er helt klart mest til de to sidste, som er knapt så dækkende som Youngbloods.
    Jeg har ligesom Sladana oplevet at blive 'rødlig' i hovedet af Youngbloods, som heller ikke blender lige så flot ind i huden, som de to andre.
    MACs dækker ikke meget, men giver bare en flot og ensformig hud. Tromborgs dækker lidt mere, men blender virkelig flot ind i huden og må nok være min favorit. Det skal siges at jeg er virkelig lys og fin i huden, så det kan jo sagtens være at andet er bedre til andre hudtyper:)

    SvarSlet
  5. Hej igen, Youngblood har også kabuki-børster og det er der vist en del andre der også fører efterhånden. Det er den lile "tyksak" af en børste :-D

    Ang. det med Youngblood og farver, er det rigtigt at du skal være meget sikker på farven og nogen gange kræver det en blanding af to forskellige farver. Det kan godt lyde lidt omfattende her i starten, men finder du først den rette nuance, er du garanteret hooked og så behøver du ikke tænke over det i meget lang tid fremover:-D

    Få god vejledning ved en kosmetolog, der ved noget om det. Jeg vil så sige at Youngblood smelter perfekt ind i MIN hud, men mon ikke også der kan være forskel på det ift. hudtype osv.??Det skal dog siges at der lige går ca. et kvarter før det er blendet ind, men så ser det også superfint ud og man kan jo dosere mængden fra lidt dækkende - hel dækkende.

    Absolut eneste ulempe ved mineralske puddere: Man skal lade ansigtscremen trække helt ind, før man påfører pudderet, hvilket her om vinteren godt kan tage længere tid om morgenen, når nu man som regel bruger en creme, der er lidt mere fed i det...

    Pyh, det blev langt -glæder mig til at se, hvad du bestemmer dig for. Nu har jeg ihvertfald reklameret for min favorit!

    SvarSlet
  6. Hej Tellah, super tak for de gode råd. Jeg må lige afsætte en dag, for at gå rundt i Illum og afprøve de forskellige mineralpudder som I nu har anbefalet. Jeg glæder mig også selv til at finde en mineralpudder, som bare passer til mig og som jeg kan bruge her i vinteren, hvor jeg bare ser ud som jeg lige er stået op af graven :)

    SvarSlet