tirsdag den 1. december 2009

My favorit blogger


Hun kalder sin blog for The Glamourai, bor i New York City og arbejder som stylist og designer - tilværelsen man kun kan drømme om :) og så er hun dygtig som bare pokker til det der med at sætte outfits sammen på en unik og original måde.

Jeg elsker hendes eklektiske og individuelle stil. Hun er vildt kreativ med sine outfits, som er altid et miks af vintage og det nye trendy. Bedst kan jeg beskrive hendes stil som dekadent og modig. Hun er altid en inspiration for mig, fordi hun tør at gå lidt længere end mange andre, når det kommer til at mikse farver, materialer, mønstre og endda stilarter, samtidig med at hun altid beholder en form for elegance og helhed. Love her!

5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Man skal have en cool personlighed og fed stil for at kunne bære sådan noget hår. Uden at ligne at Edward Saksehånd er kommet lidt for tæt på! Super inspiration!

  /Sidsel/Modeogmyter.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hun kan i hvert fald bære det :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det en fin blog du har linket til, er ret vild med hendes stil, men er ikke sikkert på at jeg selv ville kunne bære alle hendes outfits :p

  Din blog er også rigtig god, er glad for at jeg lige kiggede forib.

  SvarSlet
 5. Hun har selvfølgelig sin egen stil og sin egen personlighed, som jeg ikke går efter at kopiere, men bare blive inspireret af det. Så jeg vil nok heller ikke kunne bære alle hendes outfits, men jeg elsker at kigge på hende og få inspiration.

  Og tak for din kompliment :)

  SvarSlet