torsdag den 3. december 2009

Modefotografi




Jeg er lidt fraværende for tiden, hvilket skyldes at jeg sidder og læser til eksamen. Jeg arbejder med analyse af Helmut Newtons modefotografi, så det er ret spændende, men stadigvæk skal der læses en del teori før jeg kommer til det sjove.
I morges modtog jeg den længe ventede 'Sumo', en gigantisk bog med Helmut Newtons mode - og kunstfotografi. Jeg glæder mig utrolig meget til at kigge i den - jeg tror det bliver en smuk oplevelse.

15 kommentarer:

  1. Åh den ser bare SÅ fin ud, Helmut Newton bogen.. har selv luret på den, men pengene var ikke lige til det i den her måned :)

    // tille-eightyseven.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Hej Tille, du kan købe den over nettet, det er meget billigere, men selvfølgeligt stadig dyrt hvis man ikke lige har penge. Men hvis du skal have den på et tidspunkt, så bestil den over nettet.

    SvarSlet
  3. Ja, jeg så den på taschen's hjemmeside, men den var stadig ret pebret :) Men tak for tippet

    SvarSlet
  4. Ååååhr, den har jeg også luret på. Den er rigtig fin. Hvad koster den ellers?

    SvarSlet
  5. Alt i alt har jeg givet 700 kr for den, men hvis du skal have den i en almindelig boghandel så kommer du op på 999 kr.

    SvarSlet
  6. ÅH, hvor jeg er lidt meget misundelig på de bøger <3
    Held og lykke med eksamen!

    SvarSlet
  7. årh. Den står også øverst på min ønskeseddel i år.
    Jeg er dig evigt misundelig.
    Hvad tager du forresten eksamen i?

    L

    SvarSlet
  8. Hej Le Birdhouse, jeg læser Moderne kultur og kultur formidling og faget jeg følger hedder 'The Hysteric's Guide to Pixar', det er egentlig en teorifag, der tager udgangspunkt i Lacans psykoanalyse, men jeg har altså valgt at bruge min teori på noget modefotografi - har ikke prøvet det før - har kun arbejdet med litteratur og film, så det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå med fotografi :)

    SvarSlet
  9. PS: det er min sidste eksamen på universitetet, of course så er der speciale, men den tid den sorg.

    SvarSlet
  10. Det lyder virkelig spændende. Jeg er desværre virkelig dårlig til det der med at fordybe mig i den teoretiske del, så jeg har droppet uni og satser på designskolen, men ville vildt gerne arbejde med kultur, både nyere og ældre. Jeg synes det er noget af det mest inspirerende.
    Well, good luck! Både med dette nye modefoto-tiltag, samt specialet, til den tid.

    Kisses.

    SvarSlet
  11. Det lyder fandme også spændende, hvis jeg havde talent, så ville jeg også have valgt designerskolen - jeg beundrer dem der har den. Og så er det bare fedt, at kunne noget med sine hænder, det har jeg altid savnet, jeg kan ikke engang lave julestjerner.
    Skal du så læse i Kolding eller?

    SvarSlet
  12. Min bedstemor lærte mig at strikke da jeg var fire, og siden har klæder, og især at producere selv, været en stor del af mit liv.
    Jeg regner med at søge ind i Stockholm, vil gerne ud og se noget andet end DK - men jeg elsker det skandinaviske, så Stockholm er min 1. prioritet, og ellers bliver det kolding eller kbh, alt efter hvor jeg bliver optaget..

    SvarSlet
  13. Utalige kvinder i min familie har prøvet at lære mig at strikke, men no luck :) Men fedt at du prøver at komme til Stockholm, jeg har altid haft på fornemmelse at svenskere er lidt forude for danskere. Jeg har en kæreste der kommer fra Kolding og jeg kan kun sige, at det er en sej lille by og i forhold til at det er en mindre by i Jylland, så har de faktisk et utroligt velfungerende kulturliv.
    Anyway, held og lykke med det hele :)

    SvarSlet
  14. YES - nice Blog ... <3
    xoxo Mari**

    visit my blog: www.mari-da-salle.de

    SvarSlet