tirsdag den 20. september 2011

Celebstylisten lancerer en neglelakkollektion

Stylisten og makeupartisten Kenny Aleksandr har I nok set på TV, som Go' Morgen Danmark og underholdningsprogrammet Til Middag hos... Men han har også været fast stylist for Lina Rafn på X Factor, og mange andre dansk celebs.

Nu har Kenny Alexandr lanceret sin egen neglelakkollektion i samarbejde med accessories-mærket Amust, og i den forbindelse var jeg i morges en tur forbi The Royl Café i København for et kig på Aleksandrs første neglelakserie Before Breakfast, som bestod af 12 efterårsfarver.
Jeg fik talt lidt med Kenny Aleksandr, som fortalte at han har opkaldt farverne efter betydningsfulde kvinder i sit liv, så hver enkel farve har en lille historie.

Jeg har med det samme testet den sorte neglelak fra Kenny Aleksandr og kan kun sige, at den virkelig lægger sig pænt på neglene. Plus: man skal ikke bruge flere lag for at få en lækker sorte farve på neglene.
Lakkerne kommer i de forskellige københavnske butikker sidst i oktober og vil koste 110kr.Julekollektion

2 kommentarer:

  1. Super fed idé med at navngive dem efter betydningsfulde kvinder han har mødt i sit liv. :) Det gør det lidt mere specielt - af en eller anden grund så kan jeg bedst li' neglelakke med navne. Det er lidt hyggeligt. :p

    - Michelle
    - MichellesModeslam.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Ja det er super hyggeligt, at der er en lille historie bagved :)

    SvarSlet