torsdag den 31. marts 2011

Mild og billig øjenmakeupfjerner

Skønhedseksperten Charlotte Torpegaard har flere gange rost Dermas øjenmkeupfjerner for både at være billig, men også mild for øjnene. Jeg har i lang tid brugt Niveas øjenmakeupfjerner og har været ret tilfreds med den, men da Dermas produkt er uden parfume, parabener og farvestoffer, så vinder den helt klart pladsen på min skønhedshylde.

8 kommentarer:

 1. Tak for tippet, har selv brugt de stribedes alt i en de sidste mange mange år, men den seneste lille flaske jeg købte, har slet ikke været nogen succes.

  Så jeg er begyndt at kigge efter noget andet (and it's a jungle outthere!), så måske kunne dit tip være min redning.

  Skal i hvertfald se om de har den i det lokale supermarked.

  SvarSlet
 2. står og mangler en ny, måske skulle jeg prøve den her i stedet for en overpris en? :-)

  SvarSlet
 3. LostInHerDreams: ca. 55kr. for 195ml, og man kan få den i de fleste supermarkeder.

  Sacha: Jeg har lige købt den her i går, og brugt den indtil videre kun en gang - jeg synes den virker fint. Men det vigtigste for mig, er, at den ikke irriterer mine øjne.

  Annahanghoej: Der er rigtig mange billigere alternativer derude, men som Sacha sagde, nogle gange kan det være en jungle, at finde et produkt der passer til ens behov, og hvor man ikke spænderer en formue.

  Især de produkter som man bruger hele tiden, som ansigtsrens, øjenmakeupfjerner osv.- da går jeg altid efter budget-produkter, netop fordi man får dem brugt op så hurtigt.

  SvarSlet
 4. Jeg mener, jeg har slet ikke skævet til derma, siden et mindre succesfuldt møde med et produkt af dette mærke.

  SvarSlet
 5. Når, ok :) Ja, jeg har heller ikke været tilfreds med alle deres produkter. Fx. har jeg prøvet at bruge deres hårprodukter (derma-blå), men yaiks, det var ikke nogen stor succes.

  Men så har jeg brugt deres ansigtsscrub (derma-woman) og har egentligt været ret glad for den, og nu har jeg kun hørt gode ting om deres øjenmakupfjerner, så den skulle lige prøves.

  SvarSlet
 6. Præcis - virkelig god øjenmakeupfjerner. Jeg bruger den også selv. Din blog er skøn.
  xx

  http://juliegruber.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Jeg bruger ofte Derma, men denne her er jeg altså ikke venner med. Jeg bruger vandfast mascara, så der virker den desværre ikke for mig :-(

  SvarSlet