lørdag den 26. marts 2011

Mere fra Cheap Monday eventen

Og her er et billede af mig, som blev taget i torsdags, mens jeg var til Cheap Monday eventen. Jeg kom lige i tanke om, at hele mit outfit, undtagen min taske, er enten fra en secondhand, loppe, genbrug eller trendsales :D

5 kommentarer:

 1. Jeg er hel vild med din jakke, den er godt nok flot! :-) kram P

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med din taske, hvor er den fra? BTW virkeligt dejligt at du er begyndt at poste lidt outfit billeder:D

  SvarSlet
 3. Pernille: Tak, jeg har nu haft den i ca. 2 år og har efterhånden gået så meget med den, at den er begyndt at gå i stykker, men jeg har simpelthen også været så glad for den.

  Charlotte: Tak :) Jeg købte tasken for ca. 4 år sidden i Illum. Der står slet ikke nogle steder i tasken hvilke mærke den er. Jeg faldt bare for hele looket, så på det tidspunkt købte jeg den bare uden at forhøre mig nærmere om mærket osv.

  PS: Jeg er ved at komme mig over angst for at lægge billeder af mig selv på nettet - ved stadigvæk ikke om det er en god eller dårlig ting :)

  SvarSlet
 4. Det gør jeg egentlig heller ikke, men valgte bare at springe ud i det. Indimellem bliver jeg dog helt flov over mine egne billeder (og får lyst til at slette dem alle sammen!) og det at jeg udstiller mig selv på den måde, da jeg ellers normalt er ret blufærdig...Men selvfølgelig skal du ikke gøre det, hvis det virkelig gør dig dårlig, for det er vist ikke det værd:)

  SvarSlet
 5. Ja, det kender jeg alt for godt. Jeg er også kommet til at slette personlige billeder fra nogle af de helt gamle blogindlæg.

  Jeg vil sige, at jeg er ved at vende mig til tanken, men jeg tror jeg stadigvæk holder det på et lavt blus:)

  SvarSlet