fredag den 7. januar 2011

Nytårsloppe starter i morgen!

I år har jeg ikke nået ret meget udsalg, så jeg føler jeg er gået lidt glip af en masse gode kup. Derfor er jeg topklar når dørene til Forum loppemarked åbner i morgen kl. 10.
Heldigvis foregår markedet indendørs, så jeg har i hvert fald afsat et par timer til at gå rund og prutte om priser.

For voksne koster det 35 kr. at komme ind, mens for børn under 12 år er indgangen gratis. Loppen er åben både lørdag og søndag fra 10-17. Mere info Forum Copenhagen!

Pic: AOK

5 kommentarer:

 1. Har du været til det før? Jeg overvejer det nemlig, men er lidt i tvivl om hvordan priserne er, når nu de lover "90% antik"... :-)

  SvarSlet
 2. Hej Spitzenklasse, ja jeg har været der for ca. 2 år siden, og jeg synes det var en rigtig lækker loppe. Priserne varierer meget, det kommer an på hvem sælgeren er. Mit råd vil være, at finde lidt yngre piger, for de er som regel mere villige til at prutte om priser, men også sælge for lavere priser.
  De fine, ældre damer, der som regel kommer med deres smykker, er lidt svære at prutte om priser med.

  Så vidt jeg kan huske er der to etager, og den anden etage har jeg oplevet har været lidt billiger end den første etage.

  Sidste gang jeg var der fandt jeg en hel ny, ægte Mulberry taske for 350, - Det skal lige siges, at her var jeg utrolig heldig, for damen der solgte den til mig har fået en masse tasker fra sin tante, som hun skulle sælge. Hun vidste ikke, at hun solgte mig en ægte Mulberry taske og derfor gav jeg utrolig få penge for tasken - igen her var jeg utrolig heldig, fordi sælgeren ikke vidste hvad hun solgte.

  SvarSlet
 3. Ville ønske de også holdt disse markeder nede hos os i det mørke Sønderjylland.
  /Emma♥

  SvarSlet
 4. Very nice! Cool blog as well.

  Check my blog out, follow!
  http:/dittehsoerensen.blogspot.com/

  xx

  SvarSlet
 5. Uhh nice! pis at man bor ved Århus så :-) hæhæ. håber du finder en masse godt

  SvarSlet