torsdag den 13. januar 2011

Loppoman

Så sker det igen! Denne gang i Carlsberg Hallerne i salen Tap1. Jeg taler selvfølgeligt om den kommende weekends loppemarked.

Sidste weekend, hvor jeg var til Forum loppemarked kom jeg til, at tale med en ældre dame mens vi stod i køen og ventede på at komme ind. Hun fortalte mig hvordan hun elsker loppemarkeder og går til dem hver gang der sker noget i København! Det var også hende, der fortalte mig om loppemarkedet i Carlsberg Hallerne. Så denne lørdag er jeg igen klar til at jagte nye eventyrer og spendere moneyz på gamle ting :)
PS: Jeg viser selvfølgelig mine loppekup på bloggen.

Hvis I er interesseret, så starter loppen den 15. januar og slutter den 16. januar. Begge dage er loppen åben fra klokken 10-17. Entrebilletten koster 30 kr. og er gratis for børn under 12 år. Adresse: Ny Carlsberg Vej 91. 1760 København V.
Find mere info HER!

Pic: AOK

5 kommentarer:

 1. Jeg vil vildt gerne finde nogle loppemarkeder, hvor jeg kan sælge mit ud af mit klædeskab, men jeg syntes bare ikke jeg kan finde nogle her i Jylland. Har du et tip til hvordan jeg finder nogle?

  Mvh Joanna

  SvarSlet
 2. Hej Joanna, nu bor jeg i Kbh, så jeg kender mest til loppemarkeder herover. Men jeg kan forslå dig, at søge info på nettet, hvor du f.eks. kan skrive navn på den by du kommer fra og så loppemarked (fx. Give Loppemarked) og så se om der kommer nogle resultater.

  Desuden kan du også starte med at kigge på hjemmesiden: http://www.markedskalenderen.dk/marked/default.asp
  Her kan du som regel finde et oversigt over loppemarkeder rundt i landet.

  En anden mulighed, som jeg selv har afprøvet, er, at invitere dine veninder og dine veninders veninder, som har tøj de vil af med til en dag(fx. lørdag el. søndag), hvor I mødes hjemme ved en af jer og så enten bytter med hinanden eller sælger ud til hinanden. Det kræver selvfølgeligt lidt mere organisation og arbejde, men det kan faktisk være meget sjovt :)

  SvarSlet
 3. Tak for dit lange svar!
  Jeg har prøvet alt dette, ud over det med vennerne. Der findes ikke rigtig noget på markedskalenderen, og google plejer at være min bedsteven, men i dette tilfælde er vi vist blevet uvenner, for der kommer intet frem ved kolding, ud over noget for årtier siden! :(

  Men har måske fundet noget i Århus, godt nok er der langt at køre, men så kan jeg også få den oplevelse ud af det jo! :)

  - ihvertfald TAK!

  SvarSlet
 4. Look picture!

  xoxo,

  colormenana.blogspot.com

  SvarSlet