fredag den 21. januar 2011

Boyish Anna

Anna Dello Russo er notorisk kendt for at iklæde sig runway-looks lige efter de er blevet vist på runwayen.
Under denne modeuge i Milano er hun flere gange blevet spottet i lækre outfits, som er blevet vist til de forskellige herre-modeshows. Hun formår virkelig at overraske...

Pics: Tfs

2 kommentarer:

 1. Nu synes jeg personligt ikke, at god stil er lig med enhver form for overraskelse. Selvfølgelig hæfter man sig tiere ved stilarter, som skiller sig ud, men det kan i ligeså høj grad skyldes, at stilen er for langt ude, for outreret eller simpelthen for meget.
  Og sådan har jeg det faktisk med Dello Russo - jeg synes altid, at hun overdriver og iscenesætter sig selv i den grad, at det snarere bliver kitchet end kønt. Og så er der generelt et eller andet ved hele hendes udseende og fremtoning, som frastøder mig, som overdøver det potentielt seje, fede eller skønne ved hende og hendes stil ... men sådan er vi alle så forskellige ;O).

  SvarSlet
 2. Hej Ana,

  Personlig elsker jeg det androgyn look og herreoutfits til kvinder - det har jeg altid gjort, så jeg er ret vild med de outfits Anna Dello Russo har her på billederne.

  Det er ikke en stil jeg forventede af Anna Dello Russo, fordi hun for det meste går i glamourøse kjoler og små miniskørter :) Derfor var jeg overrasket over, at se hende i det her tøj.
  Samtidig kan jeg godt lide, at jeg aldrig ved hvad jeg skal forvente af hende - hun er jo bare "fashion maniac", som Helmut Newton udtalte.

  Ja, du har ret, hun er meget outreret, men her skal man lige have i mente, at hun er fra Italien :)
  Anyway jeg kan rigtig godt lide, at se på hende - hun giver mig lyst til at være mere glamourøs i hverdagen og være mere modig, når det kommer til mode.

  Jeg kommer selv fra Sydeuropa, hvor kvinderne er mere outrerede og glamourøse end her i DK. Der er bare noget utroligt livsbekræftende ved at råbe højt engang imellem - lidt vulgaritet, ja det tror jeg faktisk er det jeg engang imellem savner.

  SvarSlet