lørdag den 4. december 2010

00'ernes små fashionistaer

De er alle under 15 år, og de er bestemt ikke bange at skille sig ud! De små fashionistaer har med deres individuelle og originale stil efterladt stærke spor i 00'ernes modebevidshed.

På det første billede ses en af verdens yngste designere, den 10-årige Cecilia Cassini, som startede med at designe, da hun blot var 6 år! Cecilias største inspirationskilde er Lady Gaga, for som hun selv siger: She's kind of like me in a way because I'm not afraid either and I don't care what the other people think of me when I'm wearing a gigantic bow on my head."
Jeg vil anbefale alle at youtube hende, for den pige er virkelig noget for sig :)

Det er ikke nogen overraskelse at Madonnas datter Lourdes Leon har fulgt i sin moders spor og i dag er en af trendsætterne. Hun har både sin egen blog og har været co-designer på kollektionen 'Material Girl' for Macys.

Et af de seneste vidunderbørn er Willow Smith. Med sin karakteristiske frisure og sin funky, over-the-top stil har hun taget modeverdenen med storm. Hun er bestemt et frisk pust!

Og sidst, men ikke mindst er der den quirky Tavi Gevinson - en af de største modebloggere i verden. Tavis stil er skæv og original, og måske mere end nogen anden legemliggør hun dette årtis modeidealer.


1 kommentar:

  1. Very nice! And very cool blog as well.

    Check my blog out, follow!
    http://dittehsoerensen.blogspot.com/

    xx

    SvarSlet