onsdag den 13. oktober 2010

Sex, drugs and jazz!

Den amerikanske kanal HBO spytter for tiden fantastiske serier ud!
En af deres seneste serier,'Boardwalk Empire', er skabt af manden bag 'The Sopranos', Terence Winter og selveste Martin Scorsese ('Taxi Driver', 'GoodFellas', 'Shutter Island' etc.) - Og ja, så ved man der er dømt førsteklasses machovold :)
'Boardwalk Empire' foregår i Atlantic City i de dekadente 1920'ere, hvor alkohol bliver forbudt, hvilket resulterer i stigende kriminalitet og korruption.
Steve Buscemi ('Reservoir Dogs', 'Ghost World', 'Big Fish' etc.) er seriens hovedperson og spiller en korrupt politiker, som bliver mere og mere involveret i gangsterlivet.
Jeg har nu set fire af seriens afsnit, og selvom jeg elsker Steve Buscemi, så synes jeg ikke, at han er helt overbevisende i denne rolle, men ellers en fed serie. Se den!

4 kommentarer:

 1. Kære faste læser..

  Jeg skriver til dig fordi min blog, som du følger (og det er jeg rigtig glad for), har skiftet navn og adresse.

  Jeg troede ellers at læserne automatisk ville få updates om nye blogindlæg som hidtil, men åbenbart ikke, men du kan nu følge bloggen her:

  www.fashionfairytales.blogspot.com

  Jeg håber du fortsat vil læse med og lige rette adressen :)

  Måske har du også lyst til at udveksle links til vores respektive favorit/linkliste/blogrolls?

  Mvh Mia

  SvarSlet
 2. Hej Mia, jeg kan se at jeg allerede er fast læser på din ny blogadr. Mht. så vil jeg da meget gerne have din blog på min linkliste :)

  SvarSlet
 3. ...så nu er den på under 'Daily Inspiration'

  SvarSlet
 4. Fedt - så kommer du lige på min blogroll også :)

  Jeg kan også se du står anført som fast læser på min blogside, men jeg hører fra mange at de ikke kan se mine blog indlæg (de opdaterede) inde i betjeningspanelet på deres egen blog hvor man normalt får de nyeste indlæg opdateret hele tiden... kunne du det?

  SvarSlet