mandag den 5. juli 2010

Konkurrence – Vind et sæt økologiske hårplejeprodukter fra mærket O.N.ESå er det tid til endnu en konkurrence her på bloggen. Denne gang udlodder jeg i samarbejde med det økologiske mærke O.N.E, et sæt bestående af fem lækre, økologiske hårplejeprodukter.

De fem produkter du kan vinde er: Økologisk Volumen Shampoo, Økologisk Balsam, Økologisk Hårkur, Økologisk Hårspray og Økologisk Hårmousse.

De rene produkter fra mærket O.N.E indeholder udelukkende naturlige ingredienser og er fri for konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og kunstig parfume. O.N.E er blåstemplet af Ecocert, der er det mest udbredte og bedst kendte økologiske certifikat. Samtidig er O.N.E’s stilrene emballage fremstillet af genanvendelig materiale.

Alle O.N.E’s produkter forhandles udelukkende på apotekerne, og priserne rangerer fra 69,50 – 89,50 kr., så man må sige at det er økologi alle har råd til.

Det eneste du skal gøre for at deltage med i konkurrencen er, at svare rigtig på spørgsmålet:

Findes der konserveringsmidler i O.N.E’s hårplejeprodukter? (Ja/Nej)

I må meget gerne sende et svar til min mail: jaglu@hotmail.com. Konkurrencen starter i dag og slutter den 12.06.2010.

NB: Om ca. to uger laver jeg igen en konkurrence, hvor I også vil kunne vinde produkter fra mærket O.N.E.
Jeg vil ikke endnu ikke afsløre hvad for nogle produkter det bliver, men I må tro mig, at det bliver en lækker præmie.

3 kommentarer:

 1. Kan man også svare her I en kommentar?? Jeg ville sige: Nej

  Hey, kom forresten forbi min og min venindes fælles-kreativitetsblog www.prik-prik-prik.blogspot.com og følg med hvis du vil :) Så ville vi blive glade! :D

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej Sandra, altså jeg vil helst man skriver til min mail, men jeg er glad for at du deltager, og jeg vil tage dit svar med i lodtrækningen.

  PS: Jeg kigger forbi jeres blog :)

  SvarSlet