onsdag den 2. juni 2010

Spis i Barcelona

La Gavina
Plaza Pau Vila, 1 Edificio Palau de Mar, Barcelona 08039
Kort tid efter vi landede i Barcelona blev vi hentet i en minibus og kørt til restaurant La Gavina, hvor vi skulle spise. La Gavina var en temmelig stor restaurant med et rummeligt udendørs areal og udsigt til havnen. Vi sad selvfølgeligt udenfor, da det var betydeligt mere varmt end der hvor vi kom fra.
Og så blev der ellers serveret for de forskellige små retter og vinglassene blev hele tiden fyld op – top service! Vores spanske guide fortalte os, at den måde maden blev serveret på svarede lidt til tapas, men på spansk kalde de det for ’pica pica' (A little bit of this, al little bit of that).
Vi fik rigtig mange retter med alt godt fra havet og afsluttede måltidet med en ordentlig chokoladekage, som jeg ikke kunne spise færdigt – jeg var simpelthen alt for mæt.
La Gavina vil jeg anbefale til alle der elsker middelhavskost og god betjening.

Mercat Boqueria
”Barcelona har et af de bedste madmarkeder i Europa!”, fortalte vores guide med stolthed i stemmen.
Medmarkedet, Mercat Boqueria lå tæt på Ramblaen, der er Barcelonas hovedstrøg med pulserende liv og masser af underholdning. Markedet har alt hvad hjertet begærer: eksotisk frugt, grøntsager, bjergevis af chokolade, krydderier, kød, fisk, ost og meget meget mere. Bare dét at gå rundt mellem de forskellige stande er en sansepirrende oplevelse. Havde jeg haft mere tid ville jeg have købt ind på markedet og taget ned på stranden for at nyde maden. Mercat Boqueria er absolut et must!

3 kommentarer:

 1. All that food looks so delicious!

  SvarSlet
 2. i love that coffee shop. so cute:D

  cute blog:D i am now a new follower. hope you can follow me too;D

  http://www.readmylifeascarrie.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Looks very nice :)

  SvarSlet