søndag den 30. maj 2010

Shop i Barcelona

På trods af det korte ophold i Barcelona, nåede jeg alligevel at shoppe en smule, men jeg kunne sagtens have brugt et par dage mere til at udforske byen og finde små butikker med tøj og smykker, som ikke fås herhjemme. For det er jo dét, der er det sjove ved at tage udelands: at finde ting man ikke har set eller kan skaffe i Danmark. Jeg vil gerne vise jer, hvor jeg har shoppet, hvad jeg har set, og hvor jeg har spist i Barcelona. 
Jeg starter lige med at vise jer, hvor jeg har shoppet, og hvor jeg godt kunne tænke mig, at have shoppet :) I løbet af næste uge vil jeg vise jer billeder af de steder, hvor jeg har spist og af, hvad jeg har set.

I torsdags kunne I se billedet af ringen jeg købte i butikken Bimba & Lola. Udover et lille reprtoir af smykker, bød butikken også på tøj, men deres tøj var ikke lige mig, så jeg fokuserede mest på smykkerne. Jeg synes klart, at butikken er et besøg værd. Smykkerne ser virkelig lux ud, men de er ret prisvenlige.

Adr: Bimba & Lola, C/ València 272

Det gotiske kvarter/Barrio Gótico er Barcelonas historiske kvarter. Her kan man finde bygninger og gader opført og lagt helt tilbage i middelalderen, men også små butikker, der er som taget ud af "Harry Potter"-filmene. Jeg var helt betaget af denne del af byen. Her kunne jeg have brugt hele dagen, men desværre var der ikke tid til det, så jeg tog et par billeder, som vidner om kvarterens helt sære udbud af accessories.

Jeg var ret vild med insekthalskæden, som er lidt a la Elsa Schiaparellis smykker, men jeg kunne også godt lide halskæden på det andet billede, som er mere rå og moderne.

2 kommentarer:

 1. Hmmm... Interessant med kakkelakker-halskæden! xD Jeg kan godt lide hattene! :)
  Aah, Barcelona.. Købte et par rigtig fede solbriller i en lille butik, da jeg var dernede for et par år siden. :) Jeg elsker dem stadig. ;b

  Marlène
  http://marlenedelrive.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. really interesting the accessories of this post!!

  Veronica
  http://blameboogie.blogspot.com

  SvarSlet