torsdag den 11. marts 2010

My new errings

Så fik jeg også købt mit første par Monies øreringe. De er lidt store, men jeg tror de vil passe til en meget simpel kjole og et par wedges. Jeg var lige en tur forbi 'So Last Season' efter arbejdet og kunne ikke rigtig modstå fristelsen, da jeg fik dem på. Nu går jeg ikke så tit med smykker, så jeg tænkte, at når man tager these motherfuckers på, så føler man sig i hvert fald ikke underdressed.

10 kommentarer:

 1. De er super fede! Hvad gav du for dem? :)

  SvarSlet
 2. Jeg gav 359 kr. Det synes jeg faktisk er en meget god pris :)

  SvarSlet
 3. wow, thats an incredible, incredible piece of jewelry right there. just a question, is it heavy? having a hard time wearing it? but eiter way, it looks great:)


  hope you can come check out my blog/follow me as well? will be sure to follow back!


  <3
  eden

  SvarSlet
 4. Thanks Eden! You should think that they are heavy, but actually they are not. I just bought them yesterday and I haven't had the chance to wear them yet, because they are more of a night-accessories :)

  SvarSlet
 5. Woah great earrings! THey would really make a statement huh?

  TEE&FAME x

  SvarSlet
 6. ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHH.... De er smukke! Jeg synes ikke de er for store - og hul i hvad kæresten sige, de forstår det ikke, ha ha! Er det clips eller ørestikker?

  - Charlotte

  SvarSlet
 7. Hej Tellah, de er clips, men der er sådan noget gummi på dem, så det gør slet ikke ondt at have dem på - det har jeg bare oplevet før med vintage clips. Og ja, jeg har for længst opgivet min kæreste, he doesn't get it! *G*

  SvarSlet