søndag den 21. marts 2010

Love Jeans!

Hvis nogen spørger mig: ”Hvad er din favoritbeklædningsdel?”, så svarer jeg gerne: ”JEANS!”

Jeans er som et ekstra lag hud for mig, jeg føler mig mest tilpas i jeans. Et par gode jeans, som klæder ens figur, kan man næsten ikke komme galt af sted med.

Jeans har den vidunderlige egenskab, at de kan dresses op og ned, afhængigt af om man går efter at være casual og afslappet, professionel eller bare sexet.

Det bedste ved jeans er, at de lidt ligesom sko er en beklædningsdel, der har karakter og personlighed. Ofte synes jeg, at de siger noget om deres ejer.
Det er dog ikke altid en tiltrækkende personlighed, for eksempel er det et fuldstændigt turn-off for mig, hvis en fyr har for korte jeans på - I ved, når bukserne er trukket helt op i skridtet, så alle ’godterne’ bliver synlige, og det eneste anstændige er de stakkels små strømper, der forlegent titter frem, og synes at skrige: ”Dæk mig til!”

Eller tænk på de kvinder, der får to eller flere numser i et par jeans? Hvad sker der for det?! Eller de kvinder, der går i jeans, som får numsen til at ligne en gammel sæk? Eller bebumsede hiphop-knægte, som absolut insisterer på at vise halvdelen af deres benede bagdel frem? Why?!?!

Ahh, så fik jeg det ud :)

Jeg elsker jeans, og jeg hader at se dem misbrugt. Men jeg ved også godt, at det engang imellem er fuldstændigt umuligt at finde et par jeans, der stilmæssigt passer til én og samtidig klæder ens figur. Mit værste mareridt er faktisk at shoppe jeans. Det er lidt ligesom at kysse 100 frøer, før man finder sin prins. Men når jeg så endelig finder det rigtige par jeans, så kan jeg næsten finde på at sove i dem!

Mine to seneste jeanskøb er fra ’Silence & Noise’. Jeg har virkelig været glad for dem, både fordi jeg får en god nummi i dem, men også fordi de ikke er så lavtaljede, som mange andre jeans har tendens til at være – det kan jeg personligt godt lide. Plus at jeg elsker skinnies til en fornuftig pris.

5 kommentarer:

 1. jeg er så total modsat dig ;D jeg går kun i kjoler og nederdele.
  Jeg kan faktisk slet ikke finde nogle jeans der passer mig, fordi mine hofter er så brede i forhold til mine ben, så efter en masse mobning af jeans har jeg cuttet dem ud af mit liv..

  ;)
  -god søndag

  SvarSlet
 2. JEG hopper med på vognen her :) Jeg ville aldrig leve uden mine jeans - se bare mit DIY-projekt fra igår.. hehe.

  Jeans er fantastiske jo <3

  SvarSlet
 3. Jeg ELSKER jeans - til andre vel at mærke... Efter at have født et par børn har jeg fået noget mave + mine lår er huge, så det er vildt svært at finde nogen som sidder godt. Hvis nogen kan anbefale et par jeans til piger med både numse, lår og mave vil jeg gerne høre nærmere!!!

  SvarSlet
 4. Jeg elsker også jeans, hvis de passer! Desværre er jeg en af dem, jeans ikke passer - i hvert fald har jeg ikke fundet nogle, jeg er 100% tilfreds med.

  Jeg går derfor stort set kun i kjoler, nederdele eller haremsbukser - de passer til gengæld :-)

  http://fash-splash.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Jeg er også en jeans-pige og har haft voldsomme problemer med at finde nogen jeg synes passede. Har også numse og lår og ville have nogen som var højtaljet.. Jeg har kastet min kærlighed på de billige jeans fra Cheap monday. Synes de laver nogle fine jeans med god plads, stretch og god pasform.. Et tip, hvis nogen vil omvendes til jeans ;)

  // tilleeightyseven.wordpress.com

  SvarSlet