søndag den 29. november 2009

SMUKKE KVINDER





























Tv: Den ultimative blond: Marilyn Monroe.
Th: Jeg har et eller andet for italienske kvinder: Sofia Loren




























Tv: Christina Hendricks, kendt fra sin rolle i serien 'Mad Men'.
Th: For mig er hun den smukkeste kvinde i hele verden: skuespillerinde Monica Bellucci.

5 kommentarer:

  1. Jeg bliver altid så glad når jeg ser sådanne smukke kvinder med lidt på sidebenene! Hvem var det lige der fandt på at vi skulle ligne en knogle, når det er så smukt med former? Jeg fatter det ikke.

    SvarSlet
  2. Ja men det er lige min tanke. Jeg havde en diskussion med en af mine veninder om det der med at se op til skinny kvinder og jeg tror jeg er ved at komme over den fase, fordi personlig kommer jeg aldrig til at være skinny skinny, så det er på tide at finde nogle smukke kurvede kvinder jeg kan identificere mig med :)

    SvarSlet
  3. Lige præcis! Jeg bliver heller aldrig den helt tynde pige. Jeg kunne nok godt hvis jeg ville. Men jeg har altså ikke lyst til at opgive mad og hygge for det. Min kæreste er vild med mine former, og jeg har lært at acceptere at jeg bare ikke kommer til at ligne en model, og det er egentlig heller ikke det jeg vil.

    SvarSlet
  4. Jo hvis man ville så kunne man sagtens gør det, men så skulle man opgive en del af de sociale og så min favorit pizza slice på vej hjem fra byen :)

    SvarSlet
  5. Haha præcis! Det er jeg altså ikke villig til. Kan godt li salat, men det er altså ikke det eneste min mad skal bestå af.

    SvarSlet