torsdag den 12. november 2009

Nej til tørre læber!

Jeg skal ud og investere i en læbepomade og jeg tror, at de bliver klassikeren Rosebud Salve. Indtil videre har det været den bedste læbepomade jeg har prøvet - Hvad med jer, hvilken læbepomade sværger I til?

9 kommentarer:

 1. Rosebud minted rose er simpelthen den bedste.... prøv den :)

  SvarSlet
 2. De har jeg også tænkt mig at gøre - enten den eller også bare den helt klassiske. Men den der mocha rose ser også fristende ud :)

  SvarSlet
 3. Jeg sværger til den gule vaseline fra Cheeseborough til 14.95 i Matas :D

  SvarSlet
 4. Hej Balladen, den har jeg prøvet flere gange og jeg har masser af veninder, der elsker den, men jeg må indrømme at den ikke virker for mig - det gad jeg godt, at den gjorde, for jeg er ret meget på røven for tiden :)

  SvarSlet
 5. Jeg sværger til Carmex, som kan købes i Urban Outfitters, og vist også i matas. Den virker! Ellers har jeg også Rosebud med rose.:)
  http://msnstyle.dk/article/29863?page=2
  //Karoline

  SvarSlet
 6. Hemp fra the Body Shop er den eneste jeg har oplevet kan redde mine læber, når de er enten er på vej til at sprække eller når skaden er sket.

  Den er rigtig god til at bruge om natten, da man ikke "spiser" den der.

  Har selv strawberry Rosebud, men bruger den mere som en læbeshine, da den ikke fungerer som pomade hos mig.

  SvarSlet
 7. i love rosbudsalve, it's absolutely the best lipbalm ever (:

  SvarSlet
 8. Jeg sværger til Ole Henriksens Lip Balm! Den trænger effektivt ind, og man kan virkelig mærker at den hjælper! den er dog i den lidt dyre pris ende, men det er da også værd at investere i sine kysse-klar-læber (;

  SvarSlet