fredag den 23. oktober 2009

Fredags musik - Sia 'Gimme More'

Jeg elsker Britney Spears! efter et par drinks med tøserne, hvor man hurtigt glemmer sin værdighed og hvor sangen ’Womanizer’ pludselig synes som dét bedste styk musik nogensinde skrevet! Jeg kan dog ikke bryste mig af, at jeg spiller Britneys musik i mit eget hjem - kun i påvirket tilstand. Men til gengæld elsker jeg, at spille nummeret ’Gimme More’, efter at Sia har lavet den i sin egen version. Sangen har fået et langsommere tempo og en blødere tone og jeg kan ikke lade være med, at synes den er smuk. Hvad synes I om ’Gimme More’ i Sias version – Love it or leave it?

2 kommentarer:

  1. Alt, hvad Sia rør, er jo fantastisk. Jeg er personligt helt vild med Sia, og man kan slet ikke høre noget Britney Spears over denne sang. Synes nu er den er lidt kedelig i forhold til, hvad hun ellers har lavet. Men ellers er det da dejligt at høre en nedsexet version af Gimme More.. hææh.
    /Helle

    SvarSlet
  2. Hej Helle, du har fuldstændigt ret - Sia har lavet mange andre nummer som er langt federe end dette. Men jeg synes det er fedt, at høre et ellers små irriterende nummer blive til det her bløde og dejlige styk musik.
    Men jeg er også vild med alt af Sias musik og jeg elsker at se på hendes videoer, som er super sjove og kreative.

    SvarSlet