lørdag den 2. maj 2009

Frederiksberg loppe


Dress/Zara

Book 'Hafnia Punk'/Flea market; Rainbow Earrings/ Flea market; Bracelet/ Flea market


Earrings/Indiska


Gold sandals/Urban Outfitters
Dovne lørdagsmorgener er noget af det bedste der findes, men nu er det slut med det! Sommeren er her og med den også de udendørs lopper. Så hvis man gerne vil gøre sig en god handel, skal man også nosse sig sammen og komme ud før alle de andre fashionable piger har snuppet al’ guf. Jeg vil lyve hvis jeg påstod jeg var på Frederiksberg loppen tidligt, men jeg øver mig og jeg var stadig heldig med at finde nogle fine ting.
Den hvide kjole er fra Zara og er hvad jeg havde på i dag da jeg skulle ud og bekæmpe alle de andre bæster. Min krystaldråbeøreringe er fra Indiska og kostede sølle 50 kr., det vil man da gerne give for lidt bling bling. Og til sidst mine guldsandaler, som er fra Urban Outfitters og som jeg regner med at bruge godt og grundig denne sommer.
På loppen fandt jeg den fine armbånd med orange cirkler (sælgeren påstod den var fra 60’erne – jeg vælger at tro på hende), så fik jeg en blå herreskjorte som jeg vil vise en anden gang på bloggen, og til sidst en jakke med skulderpuder, som også bliver vist senere. Min veninde Lea købte de farverige øreringe, lidt a la Stella McCartney og bogen ’Hafnia Punk’, samt andre ting som jeg glæder mig til at se hende i. Det er jo nemlig altid en sats at købe på lopper og hvis alle stande havde et spejl ville alting være nemmere.

Translation:
Summer is truly the best time for flea markets and I just love to find and crazy and cheap things. Today I was wearing my dress from Zara, my earrings from Indiska and my gold sandals from Urban Outfitters to a local flea market. There I found a shirt and a jacket, which I will show you later on and I also found the bracelet with orange circles, the one you can see on the picture. My friend Lea bought a book ‘Hafnia Punk’ and a rainbow earrings. All in all we felt lucky and satisfied

1 kommentar:

  1. Er det hver lørdag og hvad tid er det? :-)

    SvarSlet