mandag den 31. maj 2010

søndag den 30. maj 2010

Shop i Barcelona

På trods af det korte ophold i Barcelona, nåede jeg alligevel at shoppe en smule, men jeg kunne sagtens have brugt et par dage mere til at udforske byen og finde små butikker med tøj og smykker, som ikke fås herhjemme. For det er jo dét, der er det sjove ved at tage udelands: at finde ting man ikke har set eller kan skaffe i Danmark. Jeg vil gerne vise jer, hvor jeg har shoppet, hvad jeg har set, og hvor jeg har spist i Barcelona. 
Jeg starter lige med at vise jer, hvor jeg har shoppet, og hvor jeg godt kunne tænke mig, at have shoppet :) I løbet af næste uge vil jeg vise jer billeder af de steder, hvor jeg har spist og af, hvad jeg har set.

I torsdags kunne I se billedet af ringen jeg købte i butikken Bimba & Lola. Udover et lille reprtoir af smykker, bød butikken også på tøj, men deres tøj var ikke lige mig, så jeg fokuserede mest på smykkerne. Jeg synes klart, at butikken er et besøg værd. Smykkerne ser virkelig lux ud, men de er ret prisvenlige.

Adr: Bimba & Lola, C/ València 272

Det gotiske kvarter/Barrio Gótico er Barcelonas historiske kvarter. Her kan man finde bygninger og gader opført og lagt helt tilbage i middelalderen, men også små butikker, der er som taget ud af "Harry Potter"-filmene. Jeg var helt betaget af denne del af byen. Her kunne jeg have brugt hele dagen, men desværre var der ikke tid til det, så jeg tog et par billeder, som vidner om kvarterens helt sære udbud af accessories.

Jeg var ret vild med insekthalskæden, som er lidt a la Elsa Schiaparellis smykker, men jeg kunne også godt lide halskæden på det andet billede, som er mere rå og moderne.

lørdag den 29. maj 2010

Mænd i skørter

Modedesigneren Gareth Pugh og Giuliano Fujiwara, viser noget så usædvanligt som mænd i skørter i deres efterår/vinterkollektioner 2010. Hvor Gareth Pughs kollektion (første billede) bærer præg af noget futuristisk og teatralsk, er Giuliano Fujiwaras kollektion (andet billede) mere afslappet og brugbar i hverdagen.
De japanske mænd har for længe siden omfavnet skørtet som en naturlig beklædningsdel, men er de vestlige mænd klar til at gøre det samme??? Designeren Marc Jacobs viser gang på gang, at nederdel sagtens kan se cool og maskulint ud, så hvorfor ikke???


torsdag den 27. maj 2010

Shopping i Barcelona

Vi landede i Kastrup ca. kl. 16 i går, så jeg var først hjemme ved 17-tiden. Én dag i Barcelona er alt, alt for lidt - jeg kunne godt have brugt meget længere tid på at udforske og nyde byen, for Barcelona er en virkelig smuk by!

Shopping var der heller ikke meget tid til - vi fik kun 1 time til at shoppe, før vi skulle af sted igen, hvilket var vildt frustrerende, når man lige har snust til, hvor meget byen har at byde på.
Jeg gik heldigvis målrettet efter Zara og butikken Bimba & Lola. Her kan I se, hvad jeg fik købt: En oversize leo-tunika-skjorte fra Zara, som jeg i dag havde på med mine sorte skinnies og en lækker råhvid blazer.
Men dét, jeg er mest glad for, er ringen fra Bimba & Lola. Den har ikke kostet meget, men føles lux, når man har den på.

I weekenden vil jeg lave en lille guide til Barcelona, så kig med!





tirsdag den 25. maj 2010

Vi ses i morgen

Om et par timer skal jeg flyve til Barcelona, men allerede i morgen eftermiddag er jeg hjemme, så vi ses der :)

mandag den 24. maj 2010

Maxi Dress Style

I morgen rejser jeg på en en-dags-tur til Barcelona i forbindelse med min praktikplads. Vores program er spækket med forskellige aktiviteter, men jeg håber, vi få lidt tid til at kigge i butikker. Jeg kunne nemlig rigtig godt tænke mig at smutte en tur forbi Zara for at se, om jeg kan finde en lækker maxi kjole, som jeg kan tage med mig til Dubai. Især en kjole i stil med Nicole Richie's hvide sag, er bare to die for!

søndag den 23. maj 2010

Boy In a Dress

Den lettere excentriske, Andrew Mukamal, fra reality-showet 'Kell On Earth', er ofte klædt i lange kjoler, nederdele og høje hæle - ikke ligefem hverdagsbeklædning for den vestlige mand. Andrew indrømmer også, at han gang på gang tiltrækker sig folks opmærksomhed, men at han er ligeglad. I videoen neden under kan I se et interview med Andrew, hvor han fortæller lidt mere om sin stil.
Personlig synes jeg, at han er ret modig, fordi han bryder reglerne for, hvad mænd kan tillade sig at gå i. Way to go!




Andrew Mukamal from Stylelikeu.com from Stylelikeu on Vimeo.

lørdag den 22. maj 2010

fredag den 21. maj 2010

Fredagsmusik - Marina and the Diamonds 'I am not a robot'

Velklingende og skæv pop, sådan vil jeg beskrive dette nummer fra den walisisk/græske sangerinde, Marina Diamandis. Plus: Tjek ud hendes super festlige makeup i denne video!

onsdag den 19. maj 2010

Nyt fra Weekday

Weekday har kastet sig ud i et samarbejde med det svenske TLF (The Local Firm). Her er en lille forsmag på kollektionen, som fås i alle Weekday’s butikker fra den 29. maj.
Kollektionen henter sin inspiration i 80’er-joggingsæt og kombinerer det med nutidens urbane design. Som I kan se på billedet, er neonfarver droppet til fordel for grå nuancer – thank God for that!
Jeg har nu aldrig selv været en ’jogging-type-of-person’, men kollektionens androgyne linjer fanger i hvert fald min opmærksomhed.

tirsdag den 18. maj 2010

mandag den 17. maj 2010

Naked Lunch

Mac's øjenskygge, Naked Lunch, er bogstaveligt talt et produkt, jeg nærmest ikke kan leve uden. Det er den første øjenskygge, som jeg har brugt næsten hver dag, siden jeg købte den. Den har en utrolig lækker stoflighed og holder hele dagen, hvilket for mig er meget vigtigt. Jeg hader når en øjenskygge tværer ud og mister sin farve, så man i stedet for en glam-queen kommer til at ligne en crack-whore :)

Nacked Lunch er egentlig meget neutral i farven, men den har et rigtig flot shine, der åbner ens øjne og giver dem lidt glans og dybde.
Til sidst, men ikke mindst, kan man bruge den til alle farver. Den egner sig rigtig godt som hverdags-øjenskygge, men jeg blander den også med andre og mere dramatiske farver, når jeg skal ud i byen. Definitely a keeper!

søndag den 16. maj 2010

Fransk og futuristisk

En meget inspirerende editorial, som viser F/W 2010-kollektion af den franske designerduo Marithé + Francois Girbaud.











M+F Girbaud's kollektion, som kan ses på denne youtube-video, er meget urban og fremadsynet. Jeg er imponeret, trods min delsvis konservative smag :)

fredag den 14. maj 2010

Fredagsmusik - Keny Arkana 'La Rage' (med engelske undertekster)

Mit valg af fredagsmusik er denne gang ret atypisk for min egen musiksmag, for det er nemlig ikke så ofte, jeg lytter til rapmusik, selvom jeg godt kunne tænke mig, at lære det bedre at kende.
På Youtube faldt jeg tilfældigvis over dette nummer af den franske rapper Kenya Arkana, og blev med det samme ret vild med det. Rapmusik på fransk lyder utrolig godt i mine ører, plus: hvor ofte er det lige, man støder på en kvindelig rapper? Og én der er så sej?

torsdag den 13. maj 2010

Fashionable Mads Mikkelsen

Er det bare mig, der er bagud? Har I andre allerede set disse überseje fotografier af Mads Mikkelsen?! Det er den visionære fotograf, Patrizio Di Renzo, der har skudt dem, og man må sige, at han har gjort et godt job! Billederne emmer af krigerisk og maskulin energi, noget oldnordisk, noget råt og noget rent på samme tid. Manden, som Mads Mikkelsen portrætterer, er dybt karismatisk og frem for alt, har han en historie at fortælle!

Men selvom Mads Mikkelsen skal forestille at være en oldtidskriger, er han yderst fashionabel og stylet up-to-date; de skarpe skulder, den iturevne tee lidt a la Balmain, Dr. Martens og den rå rustning med den lange kæde, som på mange måder minder om Gareth Pughs FRTW 2010-kollektion, er blot nogle elementer, der gør disse fotografier moderigtige.


onsdag den 12. maj 2010

70'er feel


Chanels 70'eragtige kjoler egner sig perfekt til sommer og sol. Om en lille måneds tid tager jeg til Dubai, hvor jeg skal holde min ferie og nyde det arabiske luksusparadis. En lang og luftig kjole lidt a la Chanel må være mit næste køb - den vil uden tvivl hjælpe på min feriegarderobe.

tirsdag den 11. maj 2010

Maniamania

I går faldt jeg over et indlæg på Garance Doré's blog med disse lækre smykker designet af stylisten Tamila Purvis og art director Melanie Kamsler. Jeg gik straks ind på deres hjemmeside og tjekkede det ud og jeg var bestemt ikke skuffet, men øv når man ikke lige har en tusse man kan spendere på smykker :(

mandag den 10. maj 2010

Vinderne af LA-taskeholder konkurrencen er trukket!

Så er tiden kommet til at afsløre de hedige vindere af LA-taskeholder konkurrencen.
De tre taskeholdere, som jeg udlodder fås i rød, lyserød og grøn farve. Den vinder hvis mail med et navn og adresse kommer først i min mailbox, vil også have førsteret til at vælge farven. I må meget gerne skrive hvilken farve er jeres første valg, anden valg og tredje valg.

Det rigtige svar på spørgsmålet; Hvad står LA for i LA-taskeholder? er of course Los Angeles :)

De tre vindere er:
Zarah (der stod ikke noget efternavn i mailen)
Marie HP Nalleen
Nanna Munk

fredag den 7. maj 2010

torsdag den 6. maj 2010

onsdag den 5. maj 2010

Den Rødhårede

Den britiske sangerinde La Roux (’den rødhårede’ på fransk) har ikke blot været på de musikkyndiges læber siden hun i 2009 debuterede med det selvbetitlede album ’La Roux’. Men nu har modeverdenen også fået øjnene op for den rødhårede androgyne sangerinde, der med sin 80’er farverige og grafiske stil mest ligner en opdateret version af David Bowie. Men La Roux er også sin egen med det signifikante hår og de skøre farver, som hun bærer uden at se fjollet ud. Stilmæssigt ligger jeg langt fra La Roux, men jeg synes hun er fascinerende, inspirerende og anderledes at se på.



tirsdag den 4. maj 2010

Monki Styles

Lidt guf fra Monki's AW 2010 kollektion...

mandag den 3. maj 2010

Konkurrence - LA taskeholder

Det er skønt at slippe for at sætte sin dyre designertaske på et sjasket cafe gulv, når der skal drikkes latté, eller smide den på gulvet eller i skødet, mens man nyder en god middag. Med en LA taskeholder kan du hænge din taske sikkert, stilfuldt og holde den ren.

Jeg udlodder tre LA taskeholdere i grøn, rød og lyserød farve. De kommer i en lille gaveæske og en flot sort velourpose til opbevaring.

Hollywood – celebs som Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie og Eva Longoria er blot nogle af stjernerne der er vilde med de flotte og fikse LA taskeholdere.

For at deltage i lodtrækningen om en taskeholder skal du svare rigtig på spørgsmålet:

Hvad står LA for i LA taskeholder?
1. Los Lobos
2. Los Angeles
3. Los Anderledes

Tip: Slå smut forbi hjemmeside http://www.lataskeholder.dk/
Konkurrencen starter i dag og slutter på mandag den 10.maj
Send en mail med dit svar til jaglu@hotmail.com

søndag den 2. maj 2010

Vincent Cassel i Madame Figaro

Der er nok ikke særlig mange kvinder, der vil være enige med mig i, at den fantastiske franske skuespiller, Vincent Cassel, er den lækreste mand i hele verden :)!

Jeg blev rigtig glad, da jeg så, at magasinet Madame Figaro har lavet en serie med Vincent Cassel, hvor han optræder som en cirkusartist. Jeg er vild med set-up'et og stylingen, der virkelig fremhæver hans i forvejen maskuline look.

PS: I morgen afholder jeg en lille konkurrence, så kig med!