lørdag den 27. februar 2010

So Last Season åbner en webshop!

Nu kan alle ikke-københavnere glæde sig til at få fingrene i lækre designersko og tøj til stærkt nedsatte priser. Det populære designeroutlet 'So Last Season' åbner en webshop - det sker den 24. marts.

fredag den 26. februar 2010

Fredags musik - Öykü & Berk Evlerinin

For noget tid siden, fik jeg et link fra min lillesøster, som skrev at jeg lige skulle tjekke den her musikvideo ud. Hun var ret begejstret for den og ville gerne dele det med mig. Jeg var med det samme forelsket i dette nummer, selvom jeg ikke forstår et ord af tyrkisk. Men jeg tror, at uanset hvor på kloden man kommer fra, så vil man genkende stemninger i musiken, og musikken vil tale til en, selvom man ikke forstår et fremmed sprog. Enjoy!

onsdag den 24. februar 2010

Solbriller

Jeg ved godt at vejret udenfor ikke ligefrem egner sig til et par fede solbriller, men i dag fik jeg en mail fra Sunglasses Shop, som er et webshop der sælger designersolbriller, om jeg og mine læsere var interesserede, i at tjekke deres shop. Ifølge dem selv har de de mest fordelagtige priser på briller i Danmark. Jeg har kigget på deres hjemmeside, og det ser ud som om de har et stort udvalg af designerbriller, hvilket jeg sikkert ville være interesseret i hvis jeg ikke var på SU. For jer der stå og mangler et par solbriller til sommersæsonen, er shoppen muligvis et sted I skal tjekke ud.

mandag den 22. februar 2010

My new shoes

Som lovet så få I et billede af mine nye sko, som jeg købte på Trendsales. Man er vel altid lidt bange for hvilken stand de er i, og om de nu også vil være ligeså fede i virkeligheden som på billedet. I det her tilfælde er de faktisk endnu federe i virkeligheden, og de passer rigtig godt ind i min stil, så jeg er meget glad for dem.
My new shoes - Love them!

søndag den 21. februar 2010

Vampire Fashion

Hvis man kigger på tendenser i den populære kultur i dag, så er der i hvert fald én tendens som stikker i øjnene. ’The Twilight Saga’, ’True Blood’, ’The Vampire Diaries’ og ’Daybreaker’ er bare nogle af de aktuelle film og tv-serier, der omhandler vampyrer. Jep, vampyrfeberen er vendt tilbage, og den har selvsikkert indtaget de store runways.

Den ungdomsfikserede designer, Alexander Wang, har selvfølgelig spottet tendensen og fortolket den til sin egen kvindefigur, som udstråler en rå og rebelsk attitude. Det viser han blandt andet ved at dekonstruere konservative klæder, som et par herrebukser, og sætte dem sammen med noget så råt som en lang læderjakke – det er som om, han giver fingeren til det etablerede samfund. Wangs kollektion er efter min mening et produkt af den populære vampyrepidemi – sociale outsidere i teenagealderen forelsker sig i overskønne udødelige vampyrer. Farlig seksualitet og normbrud ruller over skærmen, mens virkelighedens teenagere svælger i det forbudte og tillokkende.

Kollektionen er ikke lige min kop te, selvom det kulturfænomen den er inspireret af, er interessant at observere på runwayen.

Altuzarras kollektion har lidt den samme vampyrvibe som Wangs, dog er den mere voksen og sofistikeret. Altuzarras kvinder er som taget ud af vampyrfilmen ’Underworld’ – stramme dominatrix outfits fylder en stor del af denne frække kollektion, som jeg fortrækker i stedet for Wangs mere ungdommelige.

Alexander Wang


















Altuzarra


















En af mine yndlings vampyrfilm: 'Låt den råtte komma in'

fredag den 19. februar 2010

Fredags musik - Portishead 'Chase The Tear'

Martin fra bloggen Tv-Baby: "Portishead har lavet en ny sang, og hvem fanden kan ikke li' Portishead?!? Alene tanken er absurd". Jeg kunne ikke have sagt det meget bedre selv :) Udover at være et fedt nummer, er dette nummer fra Portishead også et velgørenhedsprojekt for Amnesty International.

Min ven og musikblogger, Martin, er for nyligt begyndt at blogge, og jeg synes at han gør det skide godt. Jeg er super misundeligt på hans layout og så er han knaldgod til at skrive. Tjek hans blog ud, her!

Portishead for Amnesty: 'Chase the Tear'

torsdag den 18. februar 2010

Sebastian

På min praktikplads fik jeg lige disse shampoo- og balsam prøver fra Sebastian. Jeg har aldrig før prøvet noget fra Sebastian, så jeg glæder mig til at anmelde det her på bloggen og se om mærket lever op til dets gode ry. Skal jeg investere i produkter fra Sebastian? Ja, det må tiden vise.

Og så for dem der kan lide den danske musiker Sebastian, her er nummeret 'Du er ikke alene'. Sebastian varmer altid ens hjerte, og hvis I endnu ikke har set filmen 'Du er ikke alene', som Sebastian lægger musik til, skynd jer og gør det! Det er en dejlig lille filmperle fra 70'erne, som alle burde se. Måske en lidt sær kobling mellem shampoo og dansk film, men pyt med det - hurra for fri associaton!





¨


onsdag den 17. februar 2010

Hva' for en hat vil du ha'?

Stina Goya tog med sin kollektion Danmark med storm, og personligt er jeg helt vild med hendes seje statement-hatte, men da jeg så Derek Lams kollektion blev jeg virkelig imponeret over måden han inkomporerede de westernagtige hatte i sin kollektion, meget sofistikeret og innovativt - kan vi ikke få lidt af den vibe til Danmark?

mandag den 15. februar 2010

Antireklame

Rundt omkring på de forskellige fora høre man ofte folk brøkke sig over, at modebloggere har efterladt deres kritiske sans i garderoben, og at det nok skyldes, de goder bloggerne modtager fra de forskellige firmaer. Tja... firmaerne har endnu ikke lagt mærke til mig, så det betyder vel, at jeg stadig kan nå at give de produkter, der fortjener det, en ordenlig sviner - og det sjov vil jeg ikke gå glip af! :)
Skal man ud og købe et nyt skønhedsprodukt, ender man ofte som en høne uden hoved - man nærmest kredser og kredser formålsløst rundt om de forskellige produkter. Det er i hvert fald sådan, jeg føler det, når jeg ender et sted omgivet af farverige flasker og dufte af citrus, appelsin, vanille, chokolade og engang imellem mormor - Hvad skal jeg vælge? Hvad skal jeg vælge??? Og man ender altid med at få hjælp af en eller anden lidt for anmassende og oversminket ekspedient, som giver én elevatorblikket og trods éns tydelige SU-udstråling overtaler en til at købe de dyreste produkter. Well, I say: No more! Jeg er begyndt, at eksperimentere med de lidt billigere produkter, og jeg vil gerne gøre det til en tradition her på bloggen, at anmelde alle de produkter jeg kommer i nærheden af ærligt.

MaxFactor (false lash effect) - nej, mine øjenvipper er ikke blevet længere, men til gengæld klumper de som aldrig før! Jeg ved ikke, om denne mascara har forskellig effekt afhængigt af vipperne, men jeg kan ikke lide den. Ud af 6 stjerner giver jeg den 3.

Derma Shampoo - jeg købte produktet, fordi det er miljøvenligt og billigt, men har betalt en dyr pris i sidste ende: fladt og glansløst hår, samt en hovedbund fyldt med skæl. Sorry Derma, farvel til dig... :(

Derma Bodylotion - også miljøvenligt og billigt, men den virker! Jeg har virkelig været tilfreds med Dermas bodylotion, som er drøj og nem at påføre kroppen. Den giver masser af fugt, men har ikke rigtig nogen duft - det vender man sig dog hurtigt til.

Det var det indtil videre. Jeg håber, I kan bruge mine erfaringer til noget.

lørdag den 13. februar 2010

Gudrun & Gudrun Autumn 2010 - CFW

Det sidste show jeg var til i går var Gudrun & Gudrun, et færøsk mærke kendt for eksklusiv kvalitethåndstrik - thumbs up for that! Jeg elsker håndstrik og jeg elsker når designerne lægger vægt på kvaliteten. Men jeg føler, at der skal mere til for at slå igennem med sit design, og det mener jeg ikke Gudrun &Gudrun gjorde til showet i går.
Fokuset lå naturligvis på strik og hvordan man kan bruge strik på forskellige måder. På podiet blev der for eksempel vist kjoler, nederdele, trøjer, halstørklæder og leggings i strik, hvilket var super forfriskende. Men jeg føler, at hele deres udtryk var lidt for slapt, og at der ikke var nogle outfits, der skillte sig ud og signalerede en samlet idé, der kunne vise vejen og inspirere. Jeg kunne især godt lide de mandlige outfits, som var lidt neo - punkede og meget i trit med tiden, og jeg kunne godt lide, at blødt strik var stylet sammen med rå lædder. Det hårde mod det bløde fungerer jo som regel altid, så det virker ikke som om, at stylisterne har gjort sig særlig meget umage. Men ok jeg kunne godt lide looket, selvom det ikke var nyskabende.
To a fashion show yesterday - Gudrun & Gudrun Autumn 2010.









fredag den 12. februar 2010

Margit Brandt Autumn 2010 - CFW

I dag var jeg til Margit Brands show og i aften venter et show mere, som jeg glæder mig utrolig meget til. Billederne fra showet i dag er blevet væsentligt bedre end sidste gang, så man kan se flere detaljer, og endnu vigtigere nu kan I se modellerne forfra.

Inspiration for Margit Brands efterår 2010 kollektion, er helt klart 'film noir' og femme fatale figuren. Silhuetten er kropsnær og fokuset lægges på taljen, hals og skuldre. Eksklusive materialler som blonder, blødt skind, cashmere og silke tilføjer kollektionen et glamourøst islæt. Farverne er mørke og understreger følelsen af sensuel elegance. Designeren har ikke været bange for at bruge accessories, som store chunky armbånd, fjer, nitter og halskæder. Alt i alt en meget feminin og til dels en hverdagslig kollektion. Der er ikke meget man ikke har set før, især er selve inspirationkilden, altså femme fatale og film noir et godt gennembrugt motiv.

A danish fashion designer Margit Brandt Autum 2010.
















Fredags musik - Bonnie Prince Billy 'Goodbye'

Hvordan kan man ikke holde af denne skaldede beskæggede amerikaner? Udover at han er lidt af en anti-stjerne når det kommer til udseende, så løfter han sig over mange af de andre stjerner musikmæssigt. En sær snegl, som jeg med tiden er kommet til at holde utroligt meget af.
Is it possible to not be fascinated by Bonnie Prince Billy?

torsdag den 11. februar 2010

RIP

Jeg kan slet ikke tro på det, men modedesigneren Alexander McQueen er fundet død i sin lejlighed. Rygterne siger at døden skyldes selvmord ved hængning. Jeg er ked af, at vi har mistet en af vores tids største og mest innovative designere, som har udfordret og revolutioneret modeverdenen med sine teatralske og kontroversielle klæder.

onsdag den 10. februar 2010

Kopenhagen Fur - CFW








I dag var jeg til et modeshow, hvor temaet var pels. 10 danske designere fik lov til at fortolke pels på hver deres måde. Jeg er ikke professionel fotograf, så billederne er ikke allesammen lykkedes - det bliver nogle af de mere heldige billeder, I får lov til at se.
De forskellige designs var ikke voldsomt innovative, og det tror jeg simpelthen skyldes, at designerne er meget markedsorienterede, men derfra hvor jeg sad, virkede kvaliteten helt i top. Det er faktisk lidt synd, at billederne af de mandelige modeller ikke helt er lykkedes, fordi jeg egetlig synes, at der var flere spændende designs at komme efter på den front.
I was at the fashion show 'Kopenhagen Fur' today. The theme for this show was fur, and it was a part of Copenhagen Fashion Week.

tirsdag den 9. februar 2010

Cowboy Style - part 2

Jeg har i langt tid ønsket mig et par cowboy støvler, men jeg venter på det helt rigtige par. Forleden var jeg faktisk meget tæt på at finde det perfekte par cowboy støvler, men desværre var de kun i størrelse 37, øv øv...
På netbutikken Freepeople.com har de mange fede ting og bland anden også seje cowboy støvler.
Great cowboy boots on Freepeople.com


For stemningens skyld :) - en af mine favoritter!
One of my favourite movies!

søndag den 7. februar 2010

Leather shorts

Jeg har aldrig før ejet et par lædershorts, men jeg har tænkt mig, at kaste mig ud i det til foråret. Jeg tror, jeg skal ud og kigge på noget vintage, da det ofte er sådan man finder prisvenligt tøj i ægte materialer.
Never before have I owned a pair of lether shorts, but I'm definitely hooked, so next stop are vintage stores, where I hope to finde a pair of leathers shorts that doesn't cost much.
At Elle.com you can see three different ways how to wear a pair of leather shorts!

lørdag den 6. februar 2010

Min puritanske forelskelse



Givenchys Pre-Fall 2010 kollektion falder lige i min smag. Kollektionen spiller på kontraster mellem det maskuline vs. det feminine, det hårde vs. det bløde og det mørke vs. det lyse; En herreskjorte tilsat blazer styles op med en feminin fjernederdel, et par rå læderbukser sættes sammen med en flæsetop og de mørke farver fremhæver de lyse og omvendt. Rene linjer og grafiske silhouetter kendetegner kollektionen, og selvom denne har en slags puritansk aura, så formår et par grønne pumps eller nittesmykkerne at bryde denne aura og gøre kollektionen lidt mere skæv og facetteret.
Love Pre-Fall 2010 Collection by Givenchy!

fredag den 5. februar 2010

Fredags musik - PJ Harvey 'Down By The Water'

Et af mine absolut yndlings nummre og musikvideoer fra PJ Harvey.
One of my favourite numbers and music videos from PJ Harvey.

Fashion Week LIVE

Den 10. februar er det at modeugen skydes for alvor i gang, og som modeinteresseret får jeg hjertebanken bare ved at tænke på alle de nye kollektioner de danske designere kommer til at præsentere i løbet af ugen, men også billeder af stilfulde fashionistas som kommer til at florere på nettet og de diverse blade. Selv er jeg blevet inviteret til åbningsshowet, hvor Kopenhagen Fur løfter sløret for 10 designers iscenesættelse af pels specifikt fortolket ud fra deres designerunivers. Jeg glæder mig til at se showet og til at skrive om det.

Og som noget helt nyt, så kan man også fra den 10. februar får lov til at følge med i modeugen på bloggen 'Fashion Week LIVE'. Det er en hel ny blog, som består af 15 skribenter og fotografer, der vil opdatere os dødellige med modestof fra de danske runways døgnet rundt. Projektet er lavet i samarbejde mellem GadeMode, Yellow Cock Studio og Mathias Vestergaard Corp.

Jeg synes det er en hamrende god idé de her mennesker har fundet på, og jeg glæder mig til at følge med i deres blog.
Next Week Copenhagen Fashion Week will be kicking off, and I'm very excited! A new blogger-team will provide daily fashion news to all of us from their blog 'Fashion Week LIVE', so check it out!

torsdag den 4. februar 2010

Cave & Harvey




Nick Cave og PJ Harvey er uden tvivl nogle af de cooleste folk på den store musikscene. Jeg elsker deres musik og deres stil, som har overlevet både de skiftede musik- og modetrends. Hele deres vibe er smuk og fascinerende og for mig er de to en evig inspirationskilde.
They are both truly Great inspiration.