onsdag den 30. september 2009

Kan ikke vente...

Jeg ved snart ikke i hvor langt tid jeg har luret skindboots fra Bronx. Jeg har set dem på Office.co.uk hjemmesiden og siden da har jeg hver eneste dag gået ind, for at tjekke om de stadigvæk var der. Til min største rædsel var de en del gange udsolgt på hjemmesiden i størrelse 39, men så fik de dem hjem igen, og igen og igen. Men alle gange var jeg ligeså fattig som en kirkerotte, og måtte længselsfuldt nøjes med blot at stirre i skærmen. Nu har jeg fået min SU, og gæt hvad det førte til! Tja.. nok ret ufornuftigt valg, men jeg fik sku bestilt dem hjem og jeg glæder mig til julemanden banker på min dør om ca. fjorten dages tid.

Et godt alternativ til disse skønne Bronx skindboots, er støvler fra Topshop, som har også lidt det samme rå look og kan ligesom de andre bruges til både jeans og kjoler. Min veninde har dem, så jeg kan med garanti sige, at de virkelig er flotte. Hvis du køber fra Topshops hjemmeside og er studerende, så husk de 10 % studenterrabat.


tirsdag den 29. september 2009

søndag den 27. september 2009

Søndagshygge

Efter gårsdagens fest står der hovedsagelig opvask og tømmermænd på programmet. Opvasken burde jeg tage, for vi har hverken flere tallerkener eller bestik at tage af, så nu har vi spist aftensmaden af kaffekopper, hvor voksent er det? Når, men jeg vil hellere ligge og pleje mine tømmermænd med modeblade. Nu var jeg så heldig, at få Vogue September Issue i fødselsdagsgave (tak S!), og så fik jeg selv købt den nye Elle. En søndag med modeblade og kaffe – hvad mere kan man ønske sig?
Blandt de mere tøsede gaver, var der også en neglelak fra Urban Outfitters i en sart lyserød farve. Jeg vælger altid selv de mørkere farver, så jeg synes det er fedt, at prøve noget nyt. Jeg tror opvasken kan vente, jeg kan mærke jeg hellere vil sidde og lakere negle.


lørdag den 26. september 2009

Gangsta hat

Det er min fødselsdagsdag i dag og jeg skal have gæster heeele dagen. De første gæster burde dukke op om et kvarter, så jeg har ikke så meget tid til at blogge. Men jeg fik taget et bar billeder i går, hvor jeg har min nye gangsta hat fra H&M på. Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle have den, for jeg er ikke så vant til at gå med hatte, men jeg er blevet super glad for den. Den eneste ulempe er, at den for tiden er ved at blæse væk fra mit hoved på grund af det her vilde efterårsvejr, og det ser lidt fjollet ud :)

fredag den 25. september 2009

"Fashion is Danger"-Flight of the Conchords

Det her, det er simpelthen for morsomt til, at jeg kan holde det for mig selv.

torsdag den 24. september 2009

No money time

H&M’s onlinebutik er lige nu spækket op med nye varer, der får en til, at ligefrem glæde sig til de mørke dage. Her er der især en del af sorte sexede kjoler med referencer til 80’erne, men også en del af veste, skjorter og andet i en mere grunge stil. Jeg har absolut ingen penge lige nu, men hvis jeg havde, vil jeg gerne have haft kjolen nederst til højre og denim skjorten.

onsdag den 23. september 2009

Secretary style

For noget tid siden sad en af mine gamle kollegaer fra Amine.dk og spillede sangen ’Yes boss’ af ’Hessismore’, og jeg var med det samme fuldstændigt hooked!

I morgens da jeg var på vej ud af døren fik jeg vild meget lyst til at høre den. Den mindede mig om én af de sejeste film nogensinde: ’Secretary’, af Steven Shainberg og med Maggie Gyllenhaal i hovedrollen. Helt overordnet handler filmen om et sadomasochistisk forhold mellem en chef og hans sekretær. Således blev sangen og filmen inspiration til dagens indlæg.

Den frække konservative stil med touch af sexiness har givet mig lyst til at købe et par af disse strømpebukser, som jeg tænker jeg vil bruge til et par dr. Martens (også på ønskelisten) og en stram sort 80’er kjole.

Enjoy!



tirsdag den 22. september 2009

Grønne negle

Denne sæson er det ikke helt til at komme udenom den grønne farve, især neglene i denne lidt atypiske farve er super hotte lige nu. I en af mine tidligere poster har jeg sukket over Chanels mintfarvede neglelak, som jo ikke helt er til at få fat i. Jeg har derfor opsøgt andre muligheder og var heldig med at finde en lille grøn fætter i Urban Outfitters. Det er ikke ligefrem den lækre, sarte Chanel farve, men it will do it, og jeg elsker den allerede.



Strappy boots

Well… til at starte med, så har jeg fået min computer tilbage og dermed er jeg også selv tilbage på pletten. Jeg har savnet at blogge, men jeg tror helt klart, at det var sundt for mig at komme lidt væk, for nogle gange kan man blive lidt for afhængig af visse ting.

Efteråret er nu for alvor i gang og mine tanker kredser mere og mere om varme sweatre, store tørklæder, overgangsjakker og mest af alt STØVLER. For tiden er jeg besat af, at finde de helt rigtige efterårsstøvler, dem man bare falder pladask for. Når man er studerende har man jo ikke rigtig råd til at lave fejlkøb, og dem har jeg lavet maaange af! En af de efterårstrends, som jeg har bidt mærke i, er strappy boots, som man bland andet ser hos Balmain i Fall’09 RTW. Men også andre af de store designere har vist eksempler på strappy boots i deres efterårskollektioner.




Pics: Net a porter

De rå stropper leder tankerne hen på bondage og er derfor utroligt frække. Jeg har endnu ikke set så mange eksempler på strappy boots i High Street butikkerne, men jeg håber det kommer.


torsdag den 10. september 2009

Christian Louboutin goes Psycho

Har du nogensinde prøvet at have en drøm som føltes fuldstændig virkelig, og at du først indså at det blot var en drøm da du vågnede? Jeg taler hverken om mareridt, tisse – eller sex drømme, men om de søde tøj og sko drømme: drømme hvor du er strandet et sted med tøj og sko i massevis og hvor det hele ligger der, så du bare kan tage for dig. Det har jeg! I tilfælde at jeg uheldigvis vågner af disse søde drømme og skrækslagen indser, at det blot var en drøm, prøver jeg altid at tvinge mig selv til at vende tilbage til drømmen.

Og det er lige præcis sådan denne reklamefilm for Christian Louboutins ny butik føltes. Filmens titel er ’Psychologic’, da den i høj grad refererer til Alfred Hitchcocks film ’Psycho’.



tirsdag den 8. september 2009

Chanel Jade

Siden Chanels Fall 2009 show, har der i modeverdenen hersket hysteri, der 'blot' skyldes den grønne farve på modellernes negle. Det kan jeg kun godt forstår, for farven er super skøn og perfekt til efteråret. Jeg er fuldstændig hooked, men jeg mener at neglelakken kun sælges i begrænset antal og, at den vist slet ikke kommer i DK's butikker. Hvis nogen af jer har mere præcise informationer, er I meget velkommen til at skrive.


torsdag den 3. september 2009

Hvad mener I?

Jeg kender ikke så mange populære blade, der tør rykke grænserne og udfordre skønhedsidealet, men med den aktuelle finanskrise er der måske alligevel et håb om et mere versatilt syn på mennesket, mere specifikt på hunkønnet.

Magasinet Glamour har i deres septembernummer bragt et billede af en næsten nøgen plus-size-model, der viser sine mavedeller og i det hele taget kroppen de fleste kvinder kan relatere til.



Jeg tror ikke, at der ligger stærke etiske overvejelser bag bladets beslutning om, at bringe dette billede (det ville alligevel være for naivt), der er snarere tale om et køligt PR-stunt, som skal tiltrække et større publikum og dermed sælge flere blade. Måske en smule af begge dele?

Jeg mener samtidig, at dette faktum muligvis kan skabe en bølge, så flere og flere blade gør det samme og i sidste ende, at de rykker nogle af vores forestillinger om ’det perfekte’.

Hvad mener I? Tror I at vi på et tidspunkt kan se flere af denne slags kvinder i bladene eller er det her en døgnflue? Vil vi altid søge fortabelse i fantasien frem for realiteten vi befinder os i?

onsdag den 2. september 2009

Til alle dem der følger med i bloggen

Jeg er ikke forsvundet fra jordens overflade, jeg er her stadigvæk og følger med når jeg har mulighed for det.

For et par dage siden, gik min computer uden nogen varsel fuldstændigt ned og efterfølende har jeg måttet nasse på min kæreste, som er ligeså afhængig af sin computer som jeg er af min, så derfor bliver der lidt stille her på bloggen i en tid.

I dag blev min kære afleveret til reparation og jeg håber alt er i sin skønneste orden om ikke så lang tid.

Ak, jeg savner virkelig at blogge :)